lauantai 27. helmikuuta 2016

Viikko 4 - vitsejä vakavasta aiheesta ja liukastelua

Viikko numero neljä on kulunut aika lailla ihan tavallisissa arkijutuissa, mutta luentojen, lunch packien, liian kiireisten aamujen (olen jotenkin jämähtänyt Vaasa-rytmiin enkä ikinä nouse ajoissa) ja kampuksen Vestingbarin lisäksi - siinä lueteltuna arjen perusta täällä - olen tehnyt vähän erityisiäkin kivoja juttuja. 


Viime viikon Buddy-eventin jälkeisellä yöllisellä pyöräretkellä keksittiin poikien kanssa, että seuraavana tiistaina dinneröidään kolmestaan keskustassa. Oliko tämä nyt sitten vitsi tai ei, tiistaina pojat ostivat tykötarpeet ja kokkailtiin minun kämpillä pasta bologneset.


Iltaa tuli istumaan naapurista myös muita, ja vitsailtiin kick-in -ryhmän yhteiseen viestiketjuun, että Ennihän sitten järjestää dinnerit kaikille seuraavana iltana! Vitsi muuttui vakavaksi, kun päädyttiin lopulta oikeasti toteuttamaan se, ja niinpä keittiössäni oli dinner partyt kahtena iltana putkeen. Host of the year? 


Torstaina oli seuraavan Buddy eventin vuoro. Mentiin luistelemaan! Hermostutti vähän, koska edellisestä kerrastani on suunnilleen kolme (3!!!) vuotta aikaa, mutta muita katsellessa kävi pian selväksi, ettei kukaan edes ehtisi kiinnittää tyyliini huomiota keskittyessään pysymään pystyssä. Itse viiletin sitten rundin toisensa perään pikaluistimilla (oli pakko testata, vaikka vanhat kunnon hokkarit houkuttelivat eniten). Olin kuulemma tosi nopea. Luistelun jälkeen valloitettiin bubble mountain ja teloin jo valmiiksi vammautuneen nilkkani uudelleen, en onneksi pahasti, mutta ideaalisidereissu siitä tuli apteekkiin.
Luistelu sujui niin hyvin varmaan myös siksi, että varauduin touhuun kotoisaan tyyliin villasukilla <3 Tosiasiassa villasukat olivat katastrofaalisen pyykkäyskokemuksen jälkeen ainoat kuivat sukkani. Mistä tulikin mieleen, voisiko joku pliis lähettää minulle toiset villasukat kotoa? Eihän yksillä pärjää. Samaan pakettiin voi sujauttaa vaikka Juhla Mokkaa, paikallinen kahvi on hirveää.


Meillä alkoi täällä viikon kestävä talviloma, mikä tuntuu todella hassulta - lukukausi alkoi vasta neljä viikkoa sitten ja elämä täällä tuntuu muutenkin aika rennolta! Lähdemme sunnuntai-iltana ajamaan bussilla kohti Milanoa, josta jatkamme Rooman ja Venetsian kautta takaisin perjantaihin mennessä. Viikonlopun agendana olikin saada hieman esseen ideointia pakettiin ja lukea tuleviin tentteihin jo ennakkoon, sekä ostaa reissua varten rinkka. Pakkaamisesta ei pitäisi tulla vaikeaa, sillä vaatevarastoni on niin minimaalinen, että hieman liioitellen sanottuna tarvittaessa kaikki mahtuisivat mukaan. Reissusta tulee huippu, olen ehkä vähän innoissani! Seuraavan kerran kirjoitankin sitten viikon päästä fiiliksiä ja kuvia reissusta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti